CRP Trend Érkezik a cucc decemberre ha minden jólmegy. Ingyenesen szedhetitek majd le a www.creepmc.gportal.hu oldalról a kb 12 számos kis Lp-t ami teljesen eltér a megszokottól, és ahol kibontakozik az igazi Creep stílus az az a CRP Trend! Figyeljetek oda rá Pacsee CreepMc

HTML

Csekkoljátok: www.creepmc.mlap.hu ÚJ DALSZÖVGEK!!!! -- www.myspace.com/creepmusic ÚJ DALOK!!!! -- www.hollacheck.gportal.hu RENDELHETŐ A LEMEZÜNK!!!!
CRP Trend Érkezik a cucc decemberre ha minden jólmegy. Ingyenesen szedhetitek majd le a www.creepmc.gportal.hu oldalról a kb 12 számos kis Lp-t ami teljesen eltér a megszokottól, és ahol kibontakozik az igazi Creep stílus az az a CRP Trend! Figyeljetek oda rá Pacsee CreepMc

Friss topikok

  • Krííp: Annácska ez aranyos volt:) Vegyél fel msn-re és megbezséljük, hogy mikor meek! hehe -- Amúgy aki... (2008.06.12. 20:50) Rájöttem egy érdekes dologra!

Linkblog

Mire lehet számítani?

2009.07.01. 00:37 Krííp

Nos a kérdés ragyogó és köszönöm G-flex nevű arcnak aki kérdezett tőlem mélbe, így pár dologra rávilágított!
Én megosztanám veletek...

CreepMc - CRP Trend... Decemberre lett volna meg ha minden simán megy. de nem ment...
---->Mivel, hogy kellettek új alapok mert a régiek befuccsoltak, akkor rájöttem, hogy pár szöveg nem az igazi... átírások, felvételek stb... kicsit hosszas procedúra de a minőségért megéri dolgozni és nektek meg VÁRNI! és ezek után soha nem ígérek egy dátumot se, csak ha már kész van minden!!!!


Hamarosan a Trendhez dizájnosítjuk a weboldalam is és minden hozzám kötődő oldalt és fórumot amit csak lehet.


A Trendnek lesznek folytatásai is, amiről már írtam a weblapomon is.


Az UnderLine krú két taggal folytatja tovább, mert aki nem aktív és szarik bele a csapatba, vagy éppen hazudozik és kipofázza a másikat a hátamögött és még a családi dolgaiba is belemászik gerinctelenül annak nincs helye egy olyan csapatban ami a testvériességre és az igaz barátságra alapul... nemigaz?
Hollacheck és Én.. ketten visszük tovább az UL-t de az UnderRecords-ban lévő emszík is csak akkor lesznek bárhol is feltűntetve, ha aktivizálják magukat és nem seggetvakarva várják, hogy anyuci etesse őket vagy bármi.


Szal idén... CRP Trend, Ep-k és év végére talán valami UnderLine Ep..
A CRP Trend 500Ft + pf lesz majd... de CSAK 50db cd készül és miután elfogy ingyenesen lesz tölthető a cumó. de amik a trendet követik idén cuccok, azok mind mind ingyenesen elérhetőek lesznek majd Hollacheck illetve az én oldalamról.


Nyáron videóklippek, minimum 2... Ezzel is hódolva szenvedélyünknek a hiphopnak


Nah, hát majd ahogy van valami érdemleges írom nektek.
Addig is mindenki vigyázzon és óvatosan tekergesse az "orsót" :D

Telljen a nyár faszán


CreepMc

Szólj hozzá!

Címkék: trend videóklip creepmc underline hollacheck crp underrecords

A bejegyzés trackback címe:

https://creepmc.blog.hu/api/trackback/id/tr531219135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása